Onze organisatie

Secretaresse Noord is een samenwerkingsverband tussen Oudes Organisatie Ondersteuning en Betere Banen en richt zich op het uitzenden, detacheren en het werven en selecteren van receptionistes, telefonistes, secretaresses, directiesecretaresses, office managers en management assistentes in het noorden van het land. Wij leveren oplossingen voor organisaties die tijdelijk of vast personeel zoeken.

 

Als klein bureau timmeren wij groots aan de weg in de drie noordelijke provincies. Wij leveren oplossingen en geen CV’s waar u zelf nog veel werk van heeft. Dat betekent dat we niet opereren op basis van een groot bestand met CV’s maar op basis van een groot netwerk waarin mensen en werk (in die volgorde) centraal staan.

Een dergelijke aanpak vereist een aantal zaken: een uitstekend netwerk, gedegen kennis van het vak en het werk, en de mogelijkheid om op uitzendbasis of onder andere voorwaarden personeel te kunnen leveren. Door de krachtenbundeling van Monique Oudes en Fred Bakker ontstaat precies deze unieke combinatie.


 
goto E-Smart.nlgoto Beheren